Onze producten

Vol.
Biodiversiteit.

Een voedselbos is een op natuurlijke principes gebaseerd landbouwsysteem dat is opgebouwd uit in ieder geval zeven lagen meerjarige vegetatie. Een uiterst vruchtbaar hoogproductief landbouwsysteem dat functioneert als een natuurlijk bos.
Dus, zonder bestrijding, zonder bemesting, vol biodiversiteit, met een groot water- en CO2 vasthoudend vermogen en vol voedsel voor mens en dier. Het is een bossysteem dat vol staat met soorten bomen en struiken waarvan wij de producten lekker vinden, maar ook met soorten die het systeem helpen ontwikkelen. Al het leven is er welkom en voelt zich er thuis.

Chemicaliën-Vrij

Zonder pesticiden

Vers & Gezond

Recht uit de tuin, zonder tussenweg

100% Met liefde

Volledig zelfgekweekt

01.

Groenten

Onze verse groenten kunnen je veel energie geven en zorgen voor een gevarieerde maaltijd. Wij kunnen je helpen routine in jouw eetgewoonten te brengen.

fruits, fresh, basket-1114060.jpg

02.

Fruit

Wij hebben een gevarieerd fruitaanbod. Van ons fruit maken we fruitsappen. Alles is biologisch geteeld en zit boordevol smaak!

nuts, food, healthy-1703663.jpg

03.

Noten

Noten zitten boordevol goede, essentiële voedingsstoffen. Zo kan elke dag een handvol noten eten een wezenlijk verschil maken voor jouw gezondheid.

Het is lastig om energie- en waterverbruik en het gebruik van land en bestrijdingsmiddelen met elkaar te vergelijken en te duiden. Er staat geen milieuscore op je groenteverpakking, zodat je weet wat de duurzaamste keus is. Daarom koos ik ervoor om het heft in eigen handen te nemen en zelf mijn voedingstoffen te gaan plukken bij Pluktuin Bes.

Mia Janne

schrijf je nu in

Beter te vroeg dan te laat!